Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erkul: maskeleri düşecek

Erkul: maskeleri düşecek

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 12 yıllık AK Parti iktidarının, Türkiyeyi baskı, dayatma ve taviz sarmalına soktuğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 12 yıllık AK Parti iktidarının, Türkiye`yi baskı, dayatma ve taviz sarmalına soktuğunu söyledi.
Erkul "Başbakan ve hükumeti, tavizkar anlayışının eseri ve sonucundan doğan küresel bir dayatma kampanyasının mahkumu haline gelmiştir. Düşmanla masaya oturanların, katillerle sözde barış ve çözüm konuşanların gerçek yüzleri elbette anlaşılacak ve maskeleri de eninde sonunda düşecektir” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın partilerini marjinal gruplarla yan yana göstermesine de tepki gösteren Erkul MHP`yi marjinal gruplarla yan yana gösterebilecek kadar doğruluktan ve dürüstlükten uzaklaşan Başbakan Erdoğan, asıl kendisinin PKK`nın stepnesi, yedeği ve kuyruğu olduğunu bir an olsun unutmaması tavsiyemizdir” şeklinde konuştu.
Ekmeleddin İslamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine de değinen Erkul Bizim Cumhurbaşkanı adayımızda bir kusur yoktur. Asıl kusur, asıl arıza, asıl açmaz Başbakan Erdoğan`ın hasarlı, sakıncalı ve zararlı politikalarıdır. Görünen odur ki zoru gören Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olmayacaktır. Başbakanın ak`ı kara çıkmış, yaptığı yanlışların bilinciyle Cumhurbaşkanlığı düşleri kabus olmuştur. Bu kabusların verdiği ruh haliyle de herkese hakaret etmektedir” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli