Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erkuldan Öztaylana Şekerci tepkisi

Erkuldan Öztaylana Şekerci tepkisi

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Eti Maden Sosyal Tesislerinin kiralanmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylana tepki gösterdi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Eti Maden Sosyal Tesislerinin kiralanmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`a tepki gösterdi.
Öztaylan`ın Eti Maden Bandırma İşletme Müdürü Recep Şekerci ile ilgili açıklamalarını hayretle basından takip ettiklerini dile getiren Erkul, milletvekili Öztaylan`a bu açıklamaları 30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti`den belediye başkan adayı olması beklenen işletme müdürü Recep Şekerci`yi partili bir belediye başkan adayını koruma içgüdüsüyle yapıp yapmadığını sordu.
Şekerci`nin avukatı mısın?
Sosyal tesislerin kiralanması konusunda Eti Maden Genel Müdürlüğü`nden yazılı izin alan işletme müdürü Şekerci`nin genel müdürlükten izin alarak düzenleyeceği bir basın toplantısıyla iddialara cevap verebileceğini dile getiren Erkul, "Bu güne kadar ne zaman Eti Maden ile ilgili bir konu gündeme gelse onunla ilgili açıklamayı işletme müdürü değil, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan yapmaktadır. Milletvekili Öztaylan`a sormak istiyorum siz milletvekili mi yoksa Eti Maden İşletme Müdürü Şekerci`nin avukatı mısınız? " diye tepki gösterdi.
Kim bu münafık?
Erkul, AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının dershanelerin kapatılmasıyla ilgili sorularına görüşlerini dile getiren milletvekili Öztaylan`ın münafıklıkla itham ettiği kişiyi her ilçe sakini gibi bizlerde kendisinden açıklamasını bekliyoruz. Kim bu münafık?"dedi. Erkul, Öztaylan basın mensuplarının Başbakan Erdoğan`ın Barzani ve Şivan Perver ile birlikte Diyarbakır`da halka hitap etmesiyle ilgili sorulara verdiği cevapların çaresizliğin en büyük göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı