Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ermişler Anadolu Lisesi temeli törenle atıldı

Ermişler Anadolu Lisesi temeli törenle atıldı

Balıkesir Valiliği tarafından protokolü imzalanan 24 Derslikli Ermişler Anadolu Lisesi Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Balıkesir Valiliği tarafından protokolü imzalanan 24 Derslikli Ermişler Anadolu Lisesi Temel Atma Töreni Gerçekleşti
Balıkesir´de eğitime destek vermek amacıyla hayırseverler tarafından yaptırılan okullara bir yenisi daha ekleniyor.
24 derslikli Anadolu Lisesi ve Spor Salonu´nu yaptırmak için Valilikle protokol imzalayan Balıkesirli hayırsever iş insanı Fahri Ermişler´in yaptıracağı okul için bugün temel atma töreni yapıldı.
Temel atma töreninde konuşan Hayırsever iş insanı Fahri Ermişler eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirterek, okul yaptırmanın hayır değil asli görev olduğunu söyledi.
Vali Hasan Şıldak ise, ülkemiz genelinde depremsellik yönünden riskli olan okul binalarının Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonu çerçevesinde belirlendiğini kaydetti.
İlimizde belirlenen okullardan 8 tanesinin yapımını hayırsever vatandaşların üstlenmesinin Balıkesir halkının eğitim konusuna verdiği önemi bir kez daha gösterdiğine vurgu yapan Vali Şıldak,?İnşallah bundan sonra burada bulunan insanların el birliğiyle ve katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yeni girişimlerle, hem fiziki alt yapının kazandırılması ve güçlendirilmesi hem de eğitime yönelik yapılacak projelerle en doğru adımların atılması konusunda Balıkesir olarak bizim de birinci önceliğimiz eğitim olacaktır.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli