Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ernak, galibiyetin ardından konuştu

Ernak, galibiyetin ardından konuştu

Spor Toto Basketbol Ligi´nde sahasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri 92-70 mağlup eden Banvit´in Başantrenörü Selçuk Ernak...

Spor Toto Basketbol Ligi´nde sahasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri 92-70 mağlup eden Banvit´in Başantrenörü Selçuk Ernak, ligin ilk yarısında kaybettikleri rakibe karşı bugün net bir galibiyet aldıklarını açıkladı.
Ernak maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Selçuk Ernak, ?Öncelikle bütün oyuncularımıza oynama fırsatı verebildiğimiz ve net bir skorla kazandığımız bir maç oldu. Onun için mutluyuz. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz bir rakibe karşı net bir galibiyet aldık. Sadece oyuncularımızın üst düzeyde mücadele etmesi değil. Aynı zamanda farklı özellikleriyle de ön plana çıkmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Çünkü ligin üst sıralarındaki takımlarla deplasmanda maçımız var. Bu iyi kadrolara geniş kadrolara karşı başka özelliklerimizi keskinleştiremezsek onlarla rekabet etmemiz mümkün olmaz. Dolayısıyla daha fazla katma değer yaratarak, daha fazla sinerji yaratmaya çalışarak açıklarımızı bundan sonraki maçlarda kapatmaya gayret edeceğiz´´ diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı