Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esen Tıp Merkezi’nde yeni dönem

Esen Tıp Merkezi’nde yeni dönem

“Esen Tıp Merkezi” el değiştirdi.

Sağlık kurumu, yıllar önce, İhsaniye Mahallesi, Şehit Mehmet Günenç Sokak, No: 2’de, psikiyatri uzmanı Cemal Esendemir tarafından “Psikiyatri Merkezi” olarak hizmete girmişti.
Esendemir’in vefatından sonra ailesi, bu kurumun yönetiminde iki yıl süreyle kaldıktan sonra kurumu psikiyatrist Sezgin Eraslan ve psikolog Seda Akkaya devraldı.
Eraslan, devraldığı kurumun doktor kadrosunda hiçbir değişiklik olmayacağını belirterek, “Kurumumuz, psikiyatri, dahiliye, göz, deri ve zührevi hastalıklar, kulak-burun-boğaz, nöroloji ve diyetisyen branşlarında hizmetini sürdürmektedir. Aynı zamanda laboratuvar hizmetleri de veriyoruz” dedi.
Esen Tıp Merkezi’nde 6 yıldır göz hastalıkları uzmanı olarak görev yapan, meslek yaşamındaki 40 yılı aşkın süresinin 29 yılını Bandırma’da geçiren Cengiz Yüzbaş, “Esen Tıp Merkezi çatısı altında bulunmaktan mutluyum” diye konuştu. Yüzbaş, Bandırma ve yöresinde, son yıllarda miyop artışı yaşandığını belirtti.
35 yıldan beri doktorluk görevini sürdüren, kurumda yedi yıldan beri deri ve zührevi hastalıklar uzmanı olarak görev veren Ömer Saatçi de “Esen Tıp Merkezi’nde huzurlu ve mutlu bir ortamda çalışıyorum” dedi. Saatçi, son yıllarda uyuz hastalığında bir artış gözleniyor. Bunun önlenmesi için özellikle toplu taşıt araçlarının çok iyi ilaçlanması ve vatandaşların, temizlik kurallarına çok daha fazla özen göstermeleri gerekir” değerlendirmesinde bulundu.
Kurumda görevine yeni başlayan diyetisyen Ülkü Gülben Kuruoğlu da, “Çok deneyimli ve uzman bir doktor kadrosuyla çalışmaktan mutluyum. Bana her konuda destek veriyorlar” dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Merkezi’ dönem
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false