Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski ilçe başkanlarından partiye destek

Eski ilçe başkanlarından partiye destek

Adalet ve Kalkınma Partisi´nin(AKP) iki eski Erdek ilçe başkanı, politikadan hiç kopmuyorlar. Partinin Erdek kurucu başkanı Dr. Ömer Erdoğan ile ilçede, 5,5 yıllık görev süresiyle Erdek´te en uzun süre bu görevi yürüten Necati Elmas, partilerine manevi de

Adalet ve Kalkınma Partisi´nin(AKP) iki eski Erdek ilçe başkanı, politikadan hiç kopmuyorlar. Partinin Erdek kurucu başkanı Dr. Ömer Erdoğan ile ilçede, 5,5 yıllık görev süresiyle Erdek´te en uzun süre bu görevi yürüten Necati Elmas, partilerine manevi desteklerini sürdürüyorlar.
Erdoğan ve Elmas, son olarak da, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun Erdek ziyareti sırasında AKP Erdek ilçe binasındaki yerlerini aldılar.
Her iki eski başkan da, ?Sağlığımız elverdiği sürece, partimizin emrinde olacağız ve başarısı için mücadele vereceğiz? dediler.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da, son ziyareti sırasında iki başkanın bu ilgisinden mutlu olduğunu belirtirken, ?Bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü takdirde kimse bizim sırtımızı yere getiremez? dedi. Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli