Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eski Bandırmasporlu Muhittin, Erdekte

Eski Bandırmasporlu Muhittin, Erdekte

Bandırmasporun eski futbolcularından Muhittin Güven, yaz tatilini Erdekte geçiriyor.

Bandırmaspor`un eski futbolcularından Muhittin Güven, yaz tatilini Erdek`te geçiriyor.
1969-1974 yılları arasında bordo-beyazlı formayı başarıyla temsil eden Muhittin, yaz tatilini geçirdiği Erdek`te, Bandırmaspor`dan takım arkadaşı olup, hâlen Erdekspor alt yapısında görev yapan Cavit Aydın`la buluşarak, özlem giderdi.
Bandırmaspor`da forma giydiği yılların kendisi açısından özel bir önem taşıdığını vurgulayan Muhittin Güven, unutamadığı maçın ise 1970 yılında, Bandırma`da son dakika golüyle 2-1 kazandıkları Trabzonspor karşılaşması olduğuna işaret ederken, şunları söyledi:
"Bandırmaspor`a, İstanbulspor takımından geldim. Solaçık mevkiinde oynuyordum ama Bandırmaspor`da sağbek olarak görev yaptım. 1970 yılında, Trabzonspor ile oynadığımız maçı unutmama olanak yok. O yıl, Trabzonspor`da başta gol kralı Necmi olmak üzere çok iyi futbolcular vardı. Sezonun son karşılaşmasıydı ve Trabzonspor, berabere bile kalsa şampiyon olacaktı. Karşılaşmanın son dakikasına 1-1 beraberlikle girdik. Son dakikada, benim yaptığım ortada Nevzat, topu filelerle buluşturunca maçı 2-1 kazanarak, Trabzonspor`u şampiyonluktan ettik. Trabzonspor`lu futbolcular, üzüntülerinden, bu golün ardından sahadan uzun süre çıkamadı."
 Bugün de Bandırmaspor`un maçlarını yakından izlediğini vurgularken, yaşamını sürdürdüğü İstanbul`dan, istenildiği takdirde bordo-beyazlı kulübe her çeşit desteği vermeye hazır bulunduğunu belirten Bandırmaspor`un eski futbolcularından 62 yaşındaki Muhittin Güven, Bandırma`da futbol oynadığı yıllarda, Bandırma Belediyesi`nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Hasan Ünver`in kızı Emel ile yaşamını birleştirmişti.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli