Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski DYPnin duayenleri buluştu

Eski DYPnin duayenleri buluştu

Doğru Yol Partisi Erdek İlçe kurucu Başkanı ile 1990lı yıllarda ilçe başkanı olarak görev yapmış duayen iki siyasetçi bir araya geldi.

Doğru Yol Partisi Erdek İlçe kurucu Başkanı ile 1990`lı yıllarda ilçe başkanı olarak görev yapmış duayen iki siyasetçi bir araya geldi.
Erdek Habitat Sokakta Erdoğan Lap`ın işlettiği çay ocağında bir araya gelen DYP`nin kurucu başkanı Mehmet Yengin ile Necati Gezgin, DYP`nin misyonunu devam ettiren bugünün DP`sinin geleceğini birbirlerine aktarıp görüş alışverişinde bulundu.
Süleyman Demirel`in siyaset yasaklısı olduğu dönemden bugüne kadar halen kendisini sık sık telefonla arayıp hal hatırını sorduğunu bundan da kendisinin Sayın Süleyman Demirel beyefendiye çok minnettar olduğu Gezgin`e anlatan DYP Erdek İlçe Teşkilatının kurucu Başkanı Mehmet Yengin, aktif siyasetin içinde olduğu yıllarda yaşadığı olayları anlatıp bunlardan ders çıkarması nasihatın da bulundu.
Yengin`i büyük bir dikkatle dinleyen Gezgin, yaklaşık 1 saat kadar devam eden sohbetin ardından büyüğü Yengin`in elini öpüp vedalaştılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli