Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eski milletvekili İlyas Yılmazyıldız adaylık için iddialı

Eski milletvekili İlyas Yılmazyıldız adaylık için iddialı

7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili olmak isteyen aday adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili olmak isteyen aday adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
AK Parti milletvekili aday adayları arasında yoğun çalışmalarda bulunan ve milletvekili geçmişiyle bölgemiz halkının yakından tanıdığı İlyas Yılmazyıldız’da yer alıyor.
AK Parti Milletvekili Aday Adayları çalışmalarını Balıkesir genelinde parti teşkilatlarına yapılan ziyaretler ve toplantılarla sürdürerek, milletvekili adaylıkları için partililerden delege yoklamasında destek verilmesini istiyor.
1 Mart günü yapılacak delege yoklaması öncesi AK Partinin aday adaylarının çalışmaları hızlanırken AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı İlyas Yılmazyıldız’ın ziyaretleri ilgi çekiyor.
Daha önce 20. ve 21. dönemlerde 7 yıl DYP’den Balıkesir Milletvekilliği yapan Yılmazyıldız’ın AK Parti teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde delegelerden destek talep ediyor.
Yılmazyıldız’ın desteklemesi gerektiğini işaret eden ve Balıkesir’e büyük kazanımları olduğunu belirten vatandaşlar ”İlyas Yılmazyıldız 7 yıl boyunca Balıkesir’in çok sayıda sorunun çözümü için TBMM’de çalışmalarda bulundu ve her zaman Balıkesir’in yanında yer aldı. Vekilimizi yeniden mecliste görmeyi istiyoruz. Balıkesir ve bölgesinin daha fazla kalkınması için elinden geleni yapacağına inandığımız İlyas Yılmazyıldız’ı her zaman destekliyoruz” görüşünü savunmaları dikkat çekti.
DYP Balıkesir Milletvekilliği döneminde elde ettiği bilgi, birikim ve deneyimi ile ön planda olan Yılmazyıldız, Elektronik Yüksek Mühendisi ve Telekomünikasyon Yüksek Mühendisi kimliği ile tanınıyor.
Mühendis olarak çok sayıda başarılı projeye imza atan Türkiye ve Japonya’da ki üst düzey şirketlerde görev alan Yılmazyıldız, ayrıca Türkiye’nin ilkleri arasında yer alan bir çok Teknokent’in kurulum aşamalarında görev aldı.
Ziyaret ettiği partililerine projelerini paylaşan Yılmazyıldız, Balıkesir ve bölge kentlerinde birer Teknokent olması için çalışmalar yapacağını, ayrıca Bor madenlerinin önemini hatırlattı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı