Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Eskimanyas Kalesi için yeni preje

Manyas´a bağlı kırsal Eski Manyas Mahallesi´nde bulunan tarihi kale için bir proje geliştirildi.

Manyas´a bağlı kırsal Eski Manyas Mahallesi´nde bulunan tarihi kale için bir proje geliştirildi.
Eski Manyas Mahallesi Muhtarı Can Güney´in önderliğinde Bandırma´da İngilizce öğretmeni ve aynı zamanda gazetemiz yazarlarından olan Fahri Şahin ile birlikte uzun bir çalışmanın ardından hazırlanan ?Eski Manyas Kalesi´nin Ülkemize ve İnsanlığa Kazandırılması? projesi geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü İzzet Günal´a sunuldu.
BASKİ Genel Müdürü Günal´ı makamında ziyaret eden Muhtar Güney ve beraberinde ki heyet, hazırladıkları 16 sayfalık ?Eski Manyas Kalesi´nin Ülkemize ve İnsanlığa Kazandırılması? projesini tanıtımını yaparak destek istediler.
BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal´a yaptıkları ziyaret hakkında gazetemize bilgi veren Eski Manyas Muhtarı Can Günay, ?Tarih ve doğa güzelliği kırsal mahallemizin su ihtiyacını karşılayan Soğuksu´ya (Pınarbaşı) bir depo yapılması, güvenliğinin sağlanması, Soğuksu´nun tarihi dokusunun muhafaza edilerek çevre düzenlemesinin yapılmasını talep ettik. Samimi ve güzel bir ortamda bizleri makamında ağırlayan BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal´a teşekkür ediyoruz. Umarız hazırladığımız projeyi bir an önce hayata geçirebiliriz.? dedi.
Manyas´ın Sesi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false