Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Esnaf bayramı bekliyor

Esnaf bayramı bekliyor

2015 yaz sezonunda piyasalarda halen durgunluk yaşanıyor.

Haziran ayının boş geçtiğinden yakınan ilçe esnafı bayramdan umutlu olduklarını açıkladı.
Erdek´te bu sene sahillerde Ramazan dolayısıyla durgunluk yaşanırken, esnaflar işlerinin açılması için bayramı beklemeye başladı.
Hediyelik eşya satışının yapıldığı ilçemiz Takunyacılar Sokağı esnafı umutlarını bayrama bağladığını dile getirirken, yaşanan durgunluğun bayramda aşılmasını umut ettiklerini belirtti.
Takunyacılar Sokağı esnaflarından Hasan Erdoğan, ilçenin bugünlerde boş olmasının Ramazan ayından kaynaklandığını öne sürdü.
Ramazan ayı da olsa tatilcilerin Erdek´e gelmelerini beklediklerini ifade eden Takunyacılar Sokağı esnaflarından Hasan Erdoğan ?Artık bayramı bekliyoruz dolayısıyla Ramazan Bayramından ümitliyiz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık, umarım en kısa zamanda emeğimizin karşılığını inşallah alırız. Bu arada herkesin bayramını şimdiden kutlarım.? dedi.

/resimler/2015-7/7/2124452887387.jpg

Yine ilçemizde et ürünleri satışı yapan esnaflarından Hüseyin Küçük, denizimiz o kadar temiz ki bunu Mavi Bayrak alarak taçlandırdıklarını belirterek, ?Tabi ki Ramazan dolayısıyla doluluk oranlarında sıkıntı var. Bayramda yüzde yüz doluluk oranına ulaşacağımızı düşünüyoruz.? diye konuştu.

/resimler/2015-7/7/2125582732595.jpg
Taksici esnaflarından Yiğit Soyaslan ise yaptığı değerlendirmede, taksici esnafının işlerinin yolunda gitmediğinden yakınıp, ?Sezonumuz Ramazan ayı dolayısıyla durgun gidiyor, inşallah bayramla birlikte Ağustos ayı sonuna kadar işlerimiz açılır. Bayramda patlama bekliyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Esnaf bayramı bekliyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli