Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Esnaf Odası´ndan Hijyen Kursu

Esnaf Odası´ndan Hijyen Kursu

Erdek İlçesi´nde, gıda sektöründe çalışanlara yönelik Hijyen Eğitimi Kursu düzenlenecek.

Erdek İlçesi´nde, gıda sektöründe çalışanlara yönelik Hijyen Eğitimi Kursu düzenlenecek.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek Hijyen Eğitimi Kursu 10 Mart 2020 tarihinde başlıyor.
Bu tür kursların belirli aralıklarla devam edeceğini söyleyen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, kursa katılmak isteyenlerin 10 Mart 2020 tarihine kadar odaya başvurmalarını istedi.
Bir turizm merkezi olan Erdek´te, hijyen kurallarının en iyi şekilde yerine getirilmesi gerektiğine dikkat çeken Canbaz, "Esnafımızın daha sağlıklı hizmet verebilmesi için daha öncede, Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerimizle görüşerek bu tür kursların açılmasını sağlamıştık." dedi.
Kursların bitiminde yapılan sınavda başarılı olanlara, hijyen eğitimine katıldıklarına dair sertifika verildiğini ifade eden Canbaz, "Hijyen sertifikası, her işyerinde olmazsa olmazların başında geliyor. Bu sertifikalar, işyerlerinin görülür yerlerine asılacak. Esnafımız daha iyi hizmet versin, daha iyi kazanç sağlasın istiyoruz." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Esnaf Odası ndan Hijyen Kursu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli