Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Esnaf, kredide eş onayından dertli

Esnaf, kredide eş onayından dertli

AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı ve yönetim kurulu üyeleri, Umum Madeni Eşya ve Bilumum Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hasan Çırak, Poyrazlı ve beraberindekilere hoşgeldiniz derken,..

AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı ve yönetim kurulu üyeleri, Umum Madeni Eşya ve Bilumum Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hasan Çırak, Poyrazlı ve beraberindekilere "hoşgeldiniz" derken, kooperatiflerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Başkan Çırak, esnafın kredi kullanması konusunda kefillerinde eşlerinin muvafakatının istenmesinin esnafı zor durumda bıraktığını söyleyerek, konunun çözüme kavuşturulması için kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Erkahraman, Baki Yarımdağ, Mehmet Ay`ın katıldığı ziyarette Kooperatif Başkan Vekili Hüseyin Özgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bilgiç, Siyami Vizeli, Fuat Kalya, Denetim Kurulu Üyesi Batu Otlar ve İsmet Yeşilbiçer de hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli