Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esnaf odalarının Genel sekreterlerine seminer

Esnaf odalarının Genel sekreterlerine seminer

86 meslek odasının genel sekreterine BESOBun Erdekteki tesislerinde seminer verildi. Meslek Odalarının can damarı olan sekreterlik hizmetlerinin AB standartlarına kalitede olmasına çabalayan BESOB hem bilgilendirdi

86 meslek odasının genel sekreterine BESOB`un Erdek`teki tesislerinde seminer verildi. Meslek Odalarının can damarı olan sekreterlik hizmetlerinin AB standartlarına kalitede olmasına çabalayan BESOB hem bilgilendirdi hem de esnafa ait olan ilçemizdeki otelde oda sekreterlerinin keyfili bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğinin organize ettiği her yıl yasa gereği yapılması gereken 86 oda genel sekreterleri semineri Erdek Esnaf odaları otelinde gerçekleşti.
Seminerde Oda Genel sekreterlerine yeni çıkan kanun ve odanın kararları ile ilgili bilgileri BESOB Genel sekreteri Hüseyin Saran verdi. Seminerin açılış konuşmasını Mesut Aşanel yaptı. Başkan Aşanel "Daha önceki yasalarda böyle toplantılar gerekmiyordu. Ama yeni yasaya göre bu toplantılar, seminerler yapılması zorunlu hale geldi. Avrupa Birliğine uyum yasaları ile birlikte bu seminerler bir ihtisas oldu. Bu işlerde başarılı olmak için bilgili olmak gerekmektedir. Odaların başarılı olması sizlerin başarısı demektir. Genel sekreterler bu toplantılar sayesinde birbirleriyle kaynaşmaları ve diyalog içinde olmaları çok güzel bir durumdur. Genel sekreterlerimiz seminerde bilgilenmenin yanı sıra dinlenme ve enerji depolama adına da olumludur" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı