Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esnaf Odası yeni yönetimi Başkan Karışık’ı ziyaret etti

Esnaf Odası yeni yönetimi Başkan Karışık’ı ziyaret etti

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 31 Mart günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda, seçilerek iş başına gelen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 31 Mart günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda, seçilerek iş başına gelen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı makamında ziyaret etti. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek’te özlenen tabloyu yakalamak için her konuda işbirliği yapılması gerektiğini belirtti. 
Esnafın zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Karışık, “Siz esnaflar yerel yönetimin en önemli parçalarından birisini oluşturuyorsunuz. Sizlerle her konuda dayanışma içinde olursak, sorunları çok rahat çözeriz. Önerilerinizi bizlere her zaman sunmanızı bekliyoruz.” dedi. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık’ta, sorunların çözümünde üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı