Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esnaf odasından yol ücreti

Esnaf odasından yol ücreti

Çırak öğrencilerin yol parasını esnaf odası karşılıyor. 3308 Sayılı Kanun kapsamında bulunan meslek dallarında Bandırma Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerin yol ücretlerini bu yıl da esnaf odası tarafından karşılanacak.

Çırak öğrencilerin yol parasını esnaf odası karşılıyor. 3308 Sayılı Kanun kapsamında bulunan meslek dallarında Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi`nde eğitim gören öğrencilerin yol ücretlerini bu yıl da esnaf odası tarafından karşılanacak.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ahmet Vişne, konu hakkında yaptığı açıklamada, 2010-2011 eğitim-öğretim döneminde, Bandırma Mesleki eğitim Merkezi`nde eğitim-öğretim görecek, çırak öğrencilerin bu seneki yol ücretlerinin de Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından karşılanmasına devam edileceğini söyledi.
Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi`ne geçtiğimiz yıllarda giden öğrenciler ile bu yıl ilk kez kayıt yaptıran çırak öğrencilerin yol ücret pulları için esnaf odasına başvurmalarını isteyen Vişne, çırak öğrenciler için 2010-2011 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı