Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Esnaf temsilcilerinden AK Partiye ziyaret

Esnaf temsilcilerinden AK Partiye ziyaret

AK Partinin yeni ilçe başkanı Hikmet Onayı kutlama ziyaretleri devam ediyor.

AK Partinin yeni ilçe başkanı Hikmet Onay`ı kutlama ziyaretleri devam ediyor.
İlçemizde faaliyet gösteren ticaret ve esnaf odası ile kooperatif başkanları, AK partinin yeni İlçe Başkanı Hikmet Onay ve ekibini ziyaret edip, görevinde başarı temennisinde bulundu.
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Erdek Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Yağcı, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz ve Erdek Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ı ziyaret ederek ilçe başkanlık görevini kutladılar.
İlçemiz esnaf temsilcileriyle bir araya gelen AK Partinin yeni İlçe Başkanı Hikmet Onay, ilçenin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
İlçemiz esnaf temsilcilerinin başkanları, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a, Erdek halkının ve esnafının kalkınması için kendilerinden talep edilen gereken desteği sunmaya hazır oldukları sözünü verdi.
Esnaf temsilcilerinin ortak görüşü, en başta Erdek`e doğalgazın getirilmesi yönünde olurken, ayrıca ilçeye bir fakülte kurulması için herkesin taşın altına elini sokması gerektiği dile getirildi.
Esnaf temsilcilerinin yaptıkları konuşmaların ardından söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Onay, doğalgaz ile ilçeye fakülte kazandırılması hakkında yaptığı konuşmada her iki konu ile ilgili gerekli kurumlarla Belediye Başkanı ile beraber ön görüşmelerin yapıldığını anlattı.
Onay, yapılan bu görüşmeler kapsamında, yetkililerin Erdek`e doğalgazın getirilmesi için bir engel çıkarmadığını ancak bakanlıkça bir destek alınması gerektiğinin kendilerine aktarıldığını belirtti.
Kendisi için doğalgazdan daha önemli olan konunun Erdek`e bir fakültenin kurulması olduğunu dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Onay "Benim için doğalgazdan daha da önemli olan Erdek`te bir fakültenin açılmasıdır. Biz bu işin bir ucundan başladık. PTT kampına Erdek`e yakışacak bir fakültenin kurulması için görüşmelerimizi yapıyoruz ve yapacağız da. Bu Erdek için çok önemli bir konu bunun için herkesin bu konunun takipçisi olması lazım" dedi.
Erdek halkı ile köylerde yaşayan vatandaşlarımızın AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yeni yönetimini bağrına bastığını bizzat gözlemlediğini kaydeden Onay, köylere üyelik formu yetiştiremediklerini ve bu gurur verici tablodan dolayı çok mutlu olduklarının altını çizdi.
İlçemiz esnaf temsilcileri ile parti yönetim kurulu üyeleri ile üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık 2 saat kadar devam etti.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli