Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esnaf ve Sanatkara hijyen eğitimi verildi

Esnaf ve Sanatkara hijyen eğitimi verildi

Erdek esnafına, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Hijyen Eğitimi verildi.

Erdek esnafına, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Hijyen Eğitimi verildi.
Gıda sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara yönelik verilen Hijyen Eğitimi`` 7 Temmuz Pazartesi günü saat 13:30-15:30 arasında Erdek Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Erdek esnafının katıldığı Hijyen Eğitimi, Erdek İlçe Sağlık Müdürü Doktor Mahmut Ekiz tarafından sinevizyon eşliğinde anlatıldı.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Hijyen Eğitiminin aralıklı olarak verildiğini hatırlattı.
Pazartesi günü Erdek Öğretmenevi toplantı Salonundaki Hijyen Eğitimine, bugüne kadar bu belgeleri almaları gerekirken, çeşitli nedenlerle eğitime katılamayan esnaf ve sanatkarların katıldığını bildiren Canbaz, ``Doğru bildiğimiz birçok yanlışı bu programlar sayesinde öğreniyoruz. Uzun yıllardır hizmet sektöründe çalışan esnaflarımıza temizlik konusu bu eğitimler sayesinde bu işin uzmanlarınca veriliyor. Çıkan yasalar sonrası yapılan hizmet ve ürünlerin artık belli bir standarda bağlanması gerektiğini her önüne gelenin üretemeyeceğini, üretimin bir kuralı olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Özellikle hijyen konusunda bazı sıkıntılar var. Bazı yerlere gittiğimizde hijyen konusunda bazı şeylerden rahatsızlık duyabiliyoruz. Bu anlamda doğru bildiğimiz birçok yanlışı bu programlar sayesinde öğreneceğiz. Bu eğitim faaliyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafların katıldığı eğitim programı Erdek İlçe Sağlık Müdürü Mahmut Ekiz tarafından sinevizyon eşliğinde verilirken, eğitime katılan katılımcıların memnun kaldığı gözlendi.
Haber : Sibel Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı