Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Esnaf ve sanatkara kredi destek paketi

Esnaf ve sanatkara kredi destek paketi

Akbank, esnaf ve sanaatkar meslek birliklerine bağlı esnaf ve sanatkarlar odalarının üyelerine destek olmak amacıyla yeni kampanya başlattı.

Akbank, esnaf ve sanaatkar meslek birliklerine bağlı esnaf ve sanatkarlar odalarının üyelerine destek olmak amacıyla yeni kampanya başlattı.
Banka tarafından uygulamaya sokulan destek paketi hakkında bilgilendirilme yapılmak üzere, Akbank Erdek Şubesi Müdürü Vahit Özçetin Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nı ziyaret etti.
Akbank Erdek Şubesi Müdürü Vahit Özçetin`i makamın da ağırlayan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Akbank`ın uygulamaya başlattığı destek paketi hakkında bilgilendirme yapmak üzere, odayı ziyaret eden banka müdürüne teşekkür etti.
Basın mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda söz alan Akbank Erdek Şubesi Müdürü Özkesin Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine, bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren "Esnaf Destek Paketi"ni ve "Aidat Tahsilat Sistemi"ni anlattı.
Destek kredisi ile küçük işletmelerin finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılayabileceğini oda başkanına açıklayan Akbank Erdek Şubesi Müdürü Özçetin devamında şu bilgileri aktardı:
"Bankamızın Ulusal Basında da yer aldığı şekil ile `Ramazan Kredisi` ile esnafımıza 18 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar. Pakette, mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi, kredi kartı ile yapacakları tahsilatlar için POS hizmetleri, ödemelerin gününde ve otomatik gerçekleştirilmesi için otomatik ödeme talimatı, vergi, SGK benzeri yasal ödemeler gibi birçok ürün ve hizmet de yer alıyor."
Açıklamada, bankanın diğer kampanyalarına ilişkin de bilgiler yer aldı.
Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı