Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Esnafa Şeker gibi kredi

Esnafa Şeker gibi kredi

Erdek'li Esnaf Sanatkara Şekerbankdan kredi desteği geldi.

Erdek'li Esnaf Sanatkara Şekerbank`dan kredi desteği geldi.
Şekerbank, Esnaf ve Sanaatkar Meslek Birliklerine bağlı esnaf ve sanatkarlar odalarının üyelerine destek olmak amacıyla yeni kampanya başlattı.
Banka tarafından uygulamaya sokulan kredi desteği hakkında bilgilendirilme yapılmak üzere, Şekerbank Bandırma Şube Müdürü H.İbrahim Bıçak, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı`nı ziyaret etti.
Şekerbank Bandırma Şubesi Müdürü H.İbrahim Bıçak`ı makamın da ağırlayan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Şekerbank`ın uygulamaya başlattığı kredi desteği hakkında bilgilendirme yapmak üzere, odayı ziyaret eden banka müdürüne teşekkür etti.
Basın mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda söz alan Şekerbank Bandırma Şubesi Müdürü Bıçak, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine, bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren kredi desteğini anlattı. 
Destek kredisi ile küçük işletmelerin finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılayabileceğini oda başkanına anlatan Şekerbank Bandırma Şubesi Müdürü Bıçak, devamında şu bilgileri aktardı:
"Bankamız aracılığı ile esnafımıza 60 aya varan vade ile sunulan kredi desteği veriyoruz. Finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar. 50 bin TL ye kadar kredi verebildiklerinin altını çizen Bıçak, bilgilendirmen devamında, bankanın diğer kampanyalarına ilişkin de bilgiler verdi.
Eray KAPLAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli