Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Etiborspor´dan, Müdür Ambar´a özel forma

Etiborspor´dan, Müdür Ambar´a özel forma

Etiborspor Kulübü Yönetimi tarafından Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar´a forma hediye edildi.

Etiborspor Kulübü Yönetimi tarafından Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar´a forma hediye edildi.
Balıkesir 1.Amatör Merkez A grubunda mücadele eden Etiborspor Kulübü Başkanı Mustafa Özcan, Genel Sekreter ve Memursen İlçe Başkanı Gültekin Çolak ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Karaçam ve Fikret Özel ile birlikte Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar ve Müdür Yardımcıları Şükrü Gökmen ve Sıtkı Olgun´u makamında ziyaret etti.
Ziyarette kulübün faaliyetleri ve kulübün durumu hakkında bilgi veren Başkan Özcan, ´Bilal Ambar 53´ sırt numaralı kulüp formasını Müdür Ambar´a, ´Şükrü Gökmen 43´ sırt numaralı kulüp formasını Müdür Yardımcısı Gökmen´e ve ´Sıtkı Olgun 54´ sırt numaralı kulüp formasını Müdür Yardımcısı Olgun´a hediye etti.
Etiborspor Kulübü Başkanı Mustafa Özcan, spora ve sporcuya yaptıkları katkı ve desteklerinden dolayı Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar ve Müdür Yardımcıları Şükrü Gökmen ve Sıtkı Olgun´a teşekkür etti.
Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimize böyle güzel faaliyetlerde görmek bizi mutlu ediyor, biz onların destekçisiyiz, inşallah gençlerimize her türlü desteği sağlayacağız. Bütün desteğimiz kendileri ile beraberdir. Bu nazik ziyaretleri ve forma hediyelerinden dolayı Etiborspor Kulübü Başkanı Mustafa Özcan´ın şahsında kulübün tüm üyelerine teşekkür ediyorum." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli