Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Etispor-Erdekspor maçının hakemi Servet Demir

Etispor-Erdekspor maçının hakemi Servet Demir

Balıkesir bölgesinde hafta sonunda oynanacak maçların hakemleri belli oldu.

Balıkesir bölgesinde hafta sonunda oynanacak maçların hakemleri belli oldu.
9 Aralık 2018 Pazar günü, Bandırma sanayi sahasında, Süper Amatör Futbol Ligi´ne dahil olarak oynanacak Etispor-Erdekspor maçında Servet Demir düdük çalacak. Demir´in yardımcılıklarını Volkan Esen ve Aydın Baran Tek yapacak.
Marmara Grubu 1. Amatör Lig´e dahil olarak 9 Aralık 2018 Pazar günü, Avşa sahasında, saat 14.00´te başlayacak karşılaşmayı Emrah Aztekin yönetirken, yardımcı hakemlikleri ise Alper Gürsoy ve B. Çokal üstlenecek.
Bandırmaspor-Tuzlaspor A.Ş. maçını yönetecek hakemler açıklandı.
TFF 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmada Ankara bölgesi B klâsman hakemi Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun, öğretmen olarak görev yapıyor.
Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini Hamdi Tontu üstlenecek. Ankara bölgesi B klâsman yardımcı hakemi Tontu, ticaretle uğraşıyor.
Diğer yardımcı hakem Gökhan Coşar, Düzce bölgesi B klâsman yardımcı hakemi kokardı taşıyor. Coşar, memur olarak çalışıyor.
Maçın dördüncü hakemliğini Ankara bölgesinden Efe Tanrıverdi yapacak. Tanrıverdi, B klâsman hakemi olarak görev yapıyor ve ticaretle uğraşıyor.
Bandırmaspor-Tuzlaspor A.Ş. maçında Futbol Federasyonu temsilciliklerini Necmi Kapar ve Bülent Aral yürütecek.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli