Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Etispor kadrosunu güçlendirdi

Etispor kadrosunu güçlendirdi

Önümüzdeki 2016-2017 futbol sezonunda, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grup´ta mücadele verecek olan Etispor, kadrosunu güçlendirdi.

Önümüzdeki 2016-2017 futbol sezonunda, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grup´ta mücadele verecek olan Etispor, kadrosunu güçlendirdi.
Kırmızı-beyazlı takımın teknik sorumlusu, Bandırmaspor ve Göztepe´nin eski futbolcularından Hasan Tekin, eski kadrolarını aynen korudukları gibi sekiz yeni oyuncuyu transfer ettiklerini açıkladı. Tekin, kadrolarına, Bandırmaspor´un U-21 takımından kaleci Tunay ile Şerif, Kaan, Sertan ve Mustafa´yı, BAL takımlarından Akçakocaspor´dan, 22 yaşındaki Malili santrafor Kante, Bursa Kestelspor´dan 22 yaşındaki santrafor Cihan ve Mudanyaspor´dan kaleci Berkay´ı aldıklarını belirtti.
YARDIMCI ANTRENÖR FUTBOLCU
Tekin, bu sezon kendisine, Bartınspor´dan gelen Tanju Yavuz´un yardımcılık yapacağını belirtirken, ?Bu kardeşimiz, profesyonellikten amatörlüğe dönüş yaptı. Bu sezon hem benim yardımcılığımı üstlenecek, hem de takımda stoper olarak oynayacak? dedi.
Sezonun ilk lig maçını 25 Eylül 2016 günü, Bandırma Sanayi sahasında Gönen Belediyespor ile oynadıktan sonra ikinci hafta Ayvalıkgücü ile deplasmanda mücadele edeceklerini vurgulayan Etispor Teknik Sorumlusu Hasan Tekin, ?Lige iyi başlangıç yapmak ve bu ligde kalıcı olmak istiyoruz? diye konuştu.
Etispor, son olarak oynadığı hazırlık maçında, Balıkesir Süper Lig takımlarından Balıkesir Belediyespor´u, Kante ve B. Furkan´ın golleriyle 2-0 yendi.
Haber: Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Etispor kadrosunu güçlendirdi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli