Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

ETO Başkanı Özlem Sarı:

ETO Başkanı Özlem Sarı:

?Turistik bir ilçede turizm rehberi olmaz mı??

Erdek Ticaret Odası(ETO) Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, ?Erdek gibi bir ilçede turizm rehberi olmamasını anlayamıyorum? dedi.
22-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ?Erdek Zamanı? Festivali içinde yer alan Kyzikos ve Belkıs Harabeleri´ni gezen gruplara Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın turizm rehberliği yapmak zorunda kaldığına işaret eden Özlem Sarı, şunları söyledi:
?Erdek´in, Türkiye´ye turizmi getiren ilk ilçe olmasıyla övünüyoruz ama hâlen bir turizm rehberimiz bile yok. Gerçekten de bu büyük bir ayıp! Bu konuda kurs açmalarını istediğimizde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nden, ?yeterli başvuru yok´ yanıtını alıyoruz. İstenirse bulunur. En azından, bu konuda lise öğrencileri bile eğitilebilir. Böylece hem bu öğrenciler için geçim kaynağı oluşturur, hem de Erdek´e gelen konuklar mutlu olur. Erdek´teki turizm işletmecileri, tesislerinde kalan konuklar, kendilerinden çevreyi gezmek için rehber istediklerinde ne yanıt veriyorlar merak ediyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



reha Uluçay
10.10.2017 18:55:46
Özlem Başkan çok haklı ama bu rehberin hazırlanmasına belediyemiz ön ayak olmalı ve biz turizmciler katkı vermeye hazırız. Saygılarımızla

Anahtar Kelimeler: Başkanı Özlem Sarı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı