Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ETO Başkanı Özlem Sarı: ?9 günlük bayram tatili Erdek için önemli?

ETO Başkanı Özlem Sarı: ?9 günlük bayram tatili Erdek için önemli?

Erdek Ticaret Odası (ETO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi...

Erdek Ticaret Odası (ETO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için yaz sezonu öncesinde moral motivasyonu yaratacağını belirtti.
Erdek´in turistik değerlerinin, aslında 4 mevsim turizm yapabilmeye uygun olduğuna işaret eden Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Ancak bunun için hizmet kalitesi artırılmalıdır. Arkeolojik turizm bir an önce devreye sokulmalıdır. Balıkesir´de turizmin marka durumuna getirileceğini öne sürenler var. Ancak öncelikle Erdek, Ayvalık gibi turistik ilçelerin marka durumuna getirilmesi gerekir. Yoksa Balıkesir´in tek başına marka durumuna gelmesi düşünülemez.?
Erdek turizminde yıllardır fiyat politikasının bile oluşturulamadığına dikkati çeken Sarı, ?Bu arada, Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın da turizm konusunda daha gerçekçi çalışmalar yapması ve turizme daha iyi destek sunması gerektiğine inanıyorum? dedi.
Sarı, önümüzdeki günlerde, TOBB´un Ankara´da yapacağı turizm kurulu toplantısında, ülke turizminin masaya yatırılacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Kemal dağdelen
4.07.2019 21:53:40
Erdek oldum olası aynı yerde otlamaktadır.Asla ve kat´a bir ayvalık bir bodrum bir marmaris seviyesine gelmesi rüyanızda bile mümkün değildir.Sizler kutsal köpeklerin insanlara saldırmasına bile biçaresiniz.4 mevsim turizmmi?Daha 1 mevsimi 70 senedir halledememişsinizde 3ü eksik kalsın.Hadi hadi oradan.O yapılmalıdır bu yapılmalıdır.iyi güzelde eşiniz 20 yıla yakın belediye başkanlığı yapmadımı?Bunu bize değil eşinize söyleyin.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false