Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ETO Başkanı Özlem Sarı listesini tanıttı

ETO Başkanı Özlem Sarı listesini tanıttı

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı F. Özlem Sarı, seçime sayılı günler kala düzenlediği yemekli basın toplantısıyla seçime birlikte katılacağı isimleri açıkladı.

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı F. Özlem Sarı, seçime sayılı günler kala düzenlediği yemekli basın toplantısıyla seçime birlikte katılacağı isimleri açıkladı.

Erdek Ticaret Odası Başkanı ve adayı F.Özlem Sarı yemekli basın toplantısı düzenleyerek aday listesini basına tanıttı.

Dün akşam Artaki Marina Restaurant´ta düzenlenen akşam yemeğinde basının karşısına çıkan Özlem Sarı, Çarşamba günü yapılacak Erdek Ticaret Odası seçimi öncesi açıklamalarda bulunarak listesini tanıttı.

Konuşmasına, 4 yıldan bu yana yürüttüğü Oda Başkanlığını başarıyla yaptığını ileri sürerek başlayan Özlem Sarı, "Ben ve ekibim göreve geldiğimizden beri Erdek için faydalı hizmetler yapmaya çalıştık. Türkiye´deki 365 odada tek kadın başkanım. Erdek´in adının duyulması ve Erdek ticari hayatının gelişmesi kadın olmamdan kaynaklandığı gibi Balıkesir ilinde 14 odanın sözcüsüyüm.? dedi.

Türkiye Odalar Birliğinde Türkiye Turizm Kurul Başkanlık gibi bir görevi üstlendiğini konuklarıyla paylaşan Sarı, ?Dört yıldan beri Erdek için çalışmalar yapıyorum. Ben Ulu Önder Atatürk´ün hayal ettiği kadınım. Geçmiş döneme bir baktığımız zaman Erdek´te olmayacak işleri yaptık. Bunlar neler? Erdek Ticaret Odası adına fuara katıldığı zaman profesyonel manada katılmıyordu. Bizler bireysel olarak fuara katılmayı öğrendik. Erdek´te Ticaret Odası´nı tek başına fuara katılabilecek önderlik edebilecek, bütün ürünlerde arkasında durabilecek bir kurum haline geldik. Hedeflerimiz arasında neler vardı? Neleri gerçekleştirdik? Yola çıktığımızda Erdek nesiyle ünlü diye bir derdimiz vardı. Bunu ön plana çıkartalım diye düşündük. Erdek´te en büyük olayımız kırmızı soğan ben kırmızı soğan kelimesine alışık olduğunuz için öyle diyorum. Artık mor soğan olarak Türkiye´de tek dünyada üçüncü olmak kaydıyla tescili yapıldı şuanda askı sürecindeyiz, coğrafi işareti alındı kısa bir süre sonra elimizde belgesiyle bulunacak. Bunun piyasasını Metro Marketler zinciri ile anlaştık ve satışlarımız ciddi oranda iyi. Yine aynı şekilde Marmara Mermerinin de coğrafi işareti yapıldı tescili yapıldı şuanda askıda. Bununda dışında hedeflerimizde Avşa´daki ada karasına Ballıpınar kirazına ve zeytinimize coğrafi işaret başvurusunda bulunacağız. Seçimi kazandığımız takdirde bunları göreceksiniz. Biliyorsunuz seçim zamanı karşımızda da bir aday var adaysız olamayacağına göre adayda insanı tetikliyor daha çok çalışıyor daha çok anlatıyoruz. Yaptıklarımıza dönüp baktığımız zaman boş geçirmediğimizi anladım. Çok zevk alarak yaptığım bir iş sloganımız gibi bu işi sevgiyle yapıyorum. Kalbine giremediğin hiç bir insanın aklına giremezsin. Buradan diğer adaya da başarılar diliyorum." diyerek konuşmasını noktaladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, tarafsızlığını eşi yüzünden bozmuş!

ETO Başkan adayı Özlem Sarı´dan sonra söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, konuşmasında tarafsızlığını bozduğunu açıklayıp şunları kaydetti: "Ben siyaset yaptığım hayatım boyunca hiç bir STK´nın başkanlık seçimlerine müdahalede bulunmadım. Ancak bu seçimde eş durumumdan dolayı sabıkalıyım. Özlem Sarı´dan yana tarafım ve destekliyorum. Benim seçim çalışmaları kapsamında telefon ile hiç bir üyeye baskı yapmadığımı belirtmek istiyorum. Evet, telefon ile destek istemişimdir, ancak baskı tehdit söz konusu bile olamaz. Eğer ki bir kişi çıksın tehdit etti desin ispat etsin hemen istifa ederim. Her insanın hür iradesi vardır ve özgürdür. Benim desteğim eşime. Benim oyum yok manevi olarak desteğim eşimden yanadır. Biz aile olarak hiç bir zaman paraya önem vermedik. Eğer öyle olsaydı şuan bu durumda olmazdık. Başarılı olan yönetici koltukta kalmalıdır ve bunu da zaten Çarşamba günü yapılacak olan seçimde göreceğiz." dedi.

Özlem Sarı´nın aday tanıtım yemeğine; Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş,  Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Aydın Tekin ile Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör katıldı.

İşte! Özlem Sarı´nın listesindeki isimler:

1.Grup

Murat Yarar

Cüneyt Süren

S.S. Bereketli Eller Kadın Gir. Ürt. ve İşl. Koop

2.Grup

Mehmet Şensoy

Ömer Zengin

3.Grup

Mehmet Ali Tetik

Serhat Türkmen

Murat Gülmüş

4.Grup

Haluk Can Turan

Burhan Karışık

5.Grup

Feridun Ayaydın

Recep Eren

6.Grup

Yalçın Bingöllü

Haluk Nazlıoğlu

7.Grup

Özlem Sarı

Saba Veli Çakar



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli