Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ETO Meclis Başkanı Turan:

ETO Meclis Başkanı Turan:

?Erdek´in değerlerini iyi anlamalı ve anlatmalıyız?

Erdek Ticaret Odası(ETO) Meclis Başkanı ve Erdekspor Kulübü yöneticisi Haluk Can Turan, Erdek´in sosyal, kültürel ve sportif yaşamı hakkında açıklamalarda bulundu.
Kendisinin de lise öğrencisi olduğu yıllarda Erdek´in spor yaşamının daha zengin olduğunu vurgulayan Turan, ?O yıllarda gençler, başarılı sporcuları kıskanır, onlar gibi olmaya özenirlerdi. Şimdi ise televizyonlardan ve sosyal medyadan izledikleri vurdulu-kırdılı, silahlı kişilere özeniyorlar. Artık ?Kurtlar Vadisi´ gençliği var? dedi.
Çok iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Turan, ?Ancak hiçbir zaman Fenerbahçe ve Beşiktaş´ı düşman olarak görmedim? diye konuştu.
Özlem Sarı´nın başkanlığındaki Erdek Ticaret Odası´nın ülkemizin en çalışkan odaları arasında yer aldığına dikkati çeken Haluk Can Turan, Kapıdağ mor soğanı ve Marmara Saraylar beyaz mermerine uzun bir mücadele sonunda ?coğrafi işaret? aldıklarını, şimdi sırada başka ürünler bulunduğunu belirtti.
Erdek olarak Kapıdağ´ı çok daha iyi değerlendirmek zorunda olduklarını vurgulayan Haluk Can Turan, ?Artık Erdek´in gerçek değerlerini başta Kapıdağ olmak üzere anlamak ve anlatmak zorundayız? diye konuştu.
Turan, Erdek´in hak ettiği hizmetleri alabilmesi için tüm partilerin, her çeşit siyasi çekişmeden uzak şekilde hareket etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Meclis Başkanı Turan
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli