Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ETO Strateji planını masaya yatırdı

ETO Strateji planını masaya yatırdı

Erdek Ticaret Odası Başkanlığının, Güney Marmara Kalkınma Ajansının sponsorluğunda düzenlediği Stratejik Plan Dış Çalıştayı konulu toplantısı dün Agrigento Otelde gerçekleştirildi.

Erdek Ticaret Odası Başkanlığının, Güney Marmara Kalkınma Ajansı`nın sponsorluğunda düzenlediği "Stratejik Plan Dış Çalıştayı" konulu toplantısı dün Agrigento Otel`de gerçekleştirildi.
Toplantıya; Erdek Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, yönetimden Haluk Can Turan ve diğer üyeler ile Turizmci Pakize Ciciler ve yerel medya mensupları katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, 2013-2017 yılları arasında Erdek Ticaret Odası`nın neler yapabileceğinin analizinin planlandığını ve bu toplantıdan çıkacak sonuçlara göre bir strateji planı hazırlayacaklarını toplantının da bu amaçla düzenlendiğini belirtti.
Toplantının sunumunu ise Siyaset Bilimcisi ve İşletme Mühendisi Önder Aydın yaptı. Toplantıya katılanlar arasında Oda tarafından hazırlanan anket formlarındaki soruların cevaplandırılması isteminin tamamlanmasından sonra belli gruplara ayrılan katılımcılar medaratörler tarafından iletilen 13 ayrı soruyu cevaplandırdılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı