Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ETOdan 5 yıldız hizmet

ETOdan 5 yıldız hizmet

Üyelerine 5 yıldız hizmet vermek amacıyla Akredite Oda ünvanına kavuşan Erdek Ticaret Odası (ETO), Akreditasyon Belge denetiminden geçti.

Üyelerine 5 yıldız hizmet vermek amacıyla Akredite Oda ünvanına kavuşan Erdek Ticaret Odası (ETO), Akreditasyon Belge denetiminden geçti.
Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, Meclis Başkanı Halukcan Turan ve oda personelinin katıldığı açılış toplantısı ile başlayan denetim, 2 gün devam ettikten sonra kapanış toplantısı ile sona erdi.
Kapanış toplantısında konuşan TOBB Akreditasyon Kurulu denetçisi, denetimlerin olumlu geçtiğini dile getirdikten sonra Erdek Ticaret Odası`nın hizmet kalitesini daha da geliştireceğini kaydetti.

Erdek Ticaret Odası`nda sistemin oturması adına güzel çalışmalar olduğu, denetimlerin amacının eksik bulmaktan çok, karşılıklı olarak üyelerin memnuniyeti için çalışmak olduğu açıklandı.

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, Ticaret Odası`nın son yıllarda büyük gelişme kaydettiğini, gerek aldığı belgeler, gerekse hizmetleriyle bunun ortada olduğunu belirtti.

2005 yılında TOBB tarafından başlatılan Akreditasyon sisteminde Erdek Ticaret Odası'nın da Akreditasyon belgesine sahip odalardan biri olduğunu ifade eden Sarı, yönetim kuruluna ve oda personeline teşekkür etti.

Sarı, Akreditasyon Sistemini şöyle açıkladı: Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli