Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ETO`dan Coşkulu Kadınlar Günü Kutlaması

ETO`dan Coşkulu Kadınlar Günü Kutlaması

Erdek Ticaret Odası Girişimci Kadınlar Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir yemek düzenledi.

Erdek Ticaret Odası Girişimci Kadınlar Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir yemek düzenledi.
Erdek Kafkas Motel`de gerçekleşen gecede, ilçe kadınları piyanist şantör Volkan ile coşarken, sanatçı Tayfun Duygulu ve Dilek ile doyasıya eğlendiler.
Cumartesi gecesi düzenlenen geceye kalabalık bir bayan davetli topluluğu katılırken, gecenin açılış konuşmasını yapan Erdek Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynil Tetik, geceye katılan kadınların gününü kutlayarak iyi eğlenceler diledi.
Gece de bir konuşmada Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı yaparken, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bütün ilçe kadınlarına kutlu olmasını diliyorum.

Kadınlar bir toplumun var oluş sebebidir. 8 Mart, kadınların dünya genelinde kadın haklarının tanınmasını ve kadınlara söz söyleme hakkını verilmesi kutlanmaktadır. Bende Erdek Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Turizm Kurulu Başkanı olarak, kadınların her platformda var olması gerektiğini ve her platformda kadın temsilci sayımızı arttırmamız gerektiğini söylüyor, ben bu ilçede yaşadığım sürece ilçe kadınlarının kendine olan öz güvenini ve temsiliyet kabileyetini arttırmak için elimden gelen her şeyi yapmaya söz veriyorum."dedi.
Konuşmaların ardından gecede eğlence tavan yaptığı gözlenirken, Erdek Bereketli Eller Organizasyon tarafından tertip edilen gecede davetliler, Serdar Sıralar`ın stand up gösteresi, Piyanist - Şantör Volkan`ın sahnesi ve sanatçı Tayfun Duygulu ve Dilek`in söylediği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gece yarısına kadar doyasıya eğlendiler.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı