Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ETO, fakülte öğrencilerini Kapıdağ'a götürecek

ETO, fakülte öğrencilerini Kapıdağ

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Özlem Sarı, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için Kapıdağ gezisi düzenleyecek.

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Özlem Sarı, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için Kapıdağ gezisi düzenleyecek. Geçtiğimiz günler de Fakülte salonunda, öğrencilere, Ekonomide Turizm” konusunda verdiği konferansta Türkiye'de ve bölgelerinde turizmin nasıl olması gerektiği hakkında düşüncelerini açıklayan Sarı, konferansın sonunda, kendisine Bandırma'daki fakülte ve yüksek okul öğrencileri için Kapıdağ gezisi yaptırmaları önerisinde bulunan fakülte dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan'a, şu yanıtı verdi:
Tabii ki, böyle bir geziyi seve seve düzenleriz. Böylece gençlerimiz, Kapıdağ'ı görme olanağına kavuşurlar. Sizlerle temasa geçerek böyle bir geziyi plânlayacağız. Kapıdağ, Türkiye'nin oksijen ve flora (bitki örtüsü) açısından en zengin yöresidir.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli