Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

e-twinning kalite ödülü sahiplerini buldu

e-twinning kalite ödülü sahiplerini buldu

Balıkesir'de e-twinning faaliyetlerinin daha yaygın ve etkin hale getirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar sonunda Ulusal Kalite Etiketi” alan eğitimciler belli oldu.

Balıkesir'de e-twinning faaliyetlerinin daha yaygın ve etkin hale getirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar sonunda Ulusal Kalite Etiketi” alan eğitimciler belli oldu.
Edremit Salih Korkut Budaras Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Nurcan Değerli ile Edremit Salih Korkut Budaras Fen Lisesi Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Edremit Karagözoğlu İlkokulu İngilizce Öğretmeni Nazire Güney ile Edremit Karagözoğlu İlkokulu Müdürü Hasan Delibey ve Karesi Rahmi Kula Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Sezgin Ünal ile Karesi Rahmi Kula Anadolu Lisesi Müdürü Sabri Eren'e ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz tarafından verildi.
e-twinning Türkiye faaliyetleri, Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupalı öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amacıyla Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olup Ulusal Destek Servisi (UDS) Ekibi tarafından yürütülmektedir. Ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde e-twinning faaliyetlerinin bir üyesi haline geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz: Balıkesir 369 yeni kullanıcı kaydı ile Türkiye sıralamasında 2. oldu”
Balıkesir'de, e-twinning faaliyetlerinin daha yaygın ve etkin hale getirilmesi amacıyla tüm okullarımızın e-twinning portalına (www.etwinning.net) üye olmaları teşvik edildiği, il merkezi ve ilçelerimizde bilgilendirme toplantıları düzenlendiği, tüm ilçelerimizde e-twinning projelerinin yaygınlaştırılmasından sorumlu e-twinning İlçe Temsilcileri ile tüm okullarımızda tercihen İngilizce iletişim becerilerine hakim, bilişim teknolojilerini etkin şekilde kullanabilen, e-twinning Projeleri hakkında bilgi sahibi olan öğretmenlerden e-twinning Okul Temsilcilerinin belirlendiği, yapılan çalışmalar sonunda 01.01.2014 – 30.05.2015 tarihleri arasında ilimiz 369 yeni kullanıcı kaydı ile Türkiye sıralamasında 2. sırada yer aldığı bildirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, okul müdürlerine Ulusal Kalite Etiketleri” ve öğretmenlerimize de Ulusal Kalite Etiketi Sertifikası” nı takdim etmesinin ardından ödül alan üç okulumuz ile değerli öğretmenlerinin böylesine güzel ve gurur verici çalışmalarından memnun olduğunu dile getirerek kendilerine teşekkür edip başarılarının devamını diledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli