Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Evde Bakım Hizmetleri´nde kullanılmak üzere araç alınacak

Evde Bakım Hizmetleri´nde kullanılmak üzere araç alınacak

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun,

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü´ne evde bakım hizmetlerinin daha verimli yürütülebilmesi adına araç alımı protokolünün imzalanması için Belediye Başkanlığı´nda bir araya geldi.
Protokolün imzalanmasının ardından konuşan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, ihtiyacı olan herkesin evine sağlık ekibinin gitmesine yönelik, 3 tane güzide kuruluşumuz Bandırma Belediyesi, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası´nın müşterek olarak bir araç alacak olmalarına teşekkür etti.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, birlikte güzel ilişkilerle Bandırma´ya güzel hizmetler sunabilmek adına çalışmaların süreceğini belirtti.
Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, ?Bandırma için hem de evdeki muhtaç olan hastalarımız için elimizden geleni yapmak istedik. Bundan sonraki her türlü sosyal yardım ile ilgili her konuda destek vermeye devam edeceğiz.? dedi.
Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin´de, ?Odalar ve Borsalar birliğini yönetmelikleri çerçevesinde hareket ediyoruz. Ben bu projede bizi bir araya getirdiği için Kaymakamımıza ve Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı