Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Evde kimse yokken yangın çıktı

Evde kimse yokken yangın çıktı

Edinilen bilgiye göre, Erdek Yalı Mahallesi Düzova Sokak´ta bir apartmanın 3. katında oturan İbrahim C. isimli vatandaşın evinde bilinmeyen bir sebeple dün saat 13.50 sularında yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Erdek Yalı Mahallesi Düzova Sokak´ta bir apartmanın 3. katında oturan İbrahim C. isimli vatandaşın evinde bilinmeyen bir sebeple dün saat 13.50 sularında yangın meydana geldi. Yangının, İbrahim C. ve eşinin evde kimsenin bulunmadığı sırada meydana geldiği öğrenildi. Evin yatak odasında çıkan yangında, oda da bulunan eşyaların tamamı kül olurken, diğer odalarda ve mutfakta bulunan eşyalarda büyük zarar gördü.
Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede yangın mahalline gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangını kontrol altına aldı. Ekipler, soğutma çalışmalarının ardından olay yerinden ayrıldı. Yangının çıkış nedeni hakkında kesin bilgi edinilemedi. Polis, evde kiracı olarak oturan ailenin ifadeleri alınmak üzere Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli