Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Faik Barut yine intihar girişiminde bulundu

Faik Barut yine intihar girişiminde bulundu

İlçemizde hurda alım-satım işi yapan Faik Barut (55) üçüncü kez intihar girişiminde bulundu.

İlçemizde hurda alım-satım işi yapan Faik Barut (55) üçüncü kez intihar girişiminde bulundu.
Hurda alım-satım işi yapan Faik Barut, geçtiğimiz yaz mevsiminde intihar etmek için gittiği Tavşanlı Adasında kendini denize atıp canına kıymak isterken, o tarihlerde İstanbul’dan deniz bisikleti ile denize açılan kayıp vatandaşları aramakta olan SAS komandoları tarafından tesadüfen kurtarıldı.
Faik Barut, daha sonra, Erdek Feribot İskelesinden beline taş bağlayıp denize atlarken, bu kez de iskeledeki gemiciler tarafından boğulmaktan son anda kurtarıldı.
Erdek’te dün akşam sularında hurda toplama işinde kullandığı seyyar el arabası ile Cumhuriyet Alanına gelen Faik Barut (55) arabasında getirdiği bir teneke benzini üzerine dökerek kendini yakmak istedi. Polis ekipleri ve bazı vatandaşlar, Barut’u intihar girişiminden ikna etmek için dil dökerken, arkasından yaklaşılmak sureti ile etkisiz hale getirildi. Bu arada iki kez çakmağı ateş almayan Faik Barut, tesadüfen yanmaktan kurtulurken, Cumhu riyet Meydanında hazır bekleyen itfaiye ekipleri de her şeye rağmen olay ve gelişmeleri yakından izleyip, intihar girişiminin başa rısızlıkla sonuçlanmasının ardın dan benzinli alanı yıkayarak temizledi. Polis tarafından gözaltına alınan Barut, ifadesinin alınma sından sonra, Psikolojik tedavi görmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi’ne götürüldü.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı