Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Faruk Kula ısınma turunda

Faruk Kula ısınma turunda

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Haykoopu ziyaret etti.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Haykoop`u ziyaret etti.
Ticaret Borsa yönetiminden, Haykoop`a iade-i ziyaret gerçekleşti.
Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu kısa adı HAYKOOP olan Balıkesir Hayvancılık Kooperatifleri Bölge Birliğine iade-i ziyarette bulundu.
Haykoop Başkanı Faruk Özen ve Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Özcan, Ahmet Köseoğlu ve Hüseyin Uydaş tarafından, Başkan Faruk Kula, Meclis Başkanı İbrahim Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri Ferhan Şensoy, Mehmet Çetin, Mustafa Sevilmiş, Ersin Erdoğmuş kapıda karşılandı.
Ziyarette, Balıkesir tarım ve hayvancılığının ortak paydaşları olarak kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulanırken, ilimizde sektör sıkıntılarının bir araya gelinerek çözüm mercilerine iletilmesinin çiftçilerimiz için hayırlı olacağı konusunda hem fikir olundu.
Kula`ya belediye başkan adaylığı soruldu
Faruk Kula, Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sorulan soruya, bugün buraya sadece Balıkesir Tarım ve Hayvancılık konusunda konuşmaya ve HAYKOOP yönetimine iade-i ziyarete geldiklerini başka bir konunun gündemde olmadığı cevabı verdi.
HAYKOOP Başkanı Faruk Özen, bilgi, tecrübe vizyonu açısından Faruk Kula`nın her türlü görevin üstesinden başarıyla geleceğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli