Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Fatih Bağcı, MHP İlçe Başkanlığı´na yeniden aday

Fatih Bağcı, MHP İlçe Başkanlığı´na yeniden aday

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, 26 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, 26 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
MHP Balıkesir İl Teşkilatı kongre takvimini açıkladı
MHP Balıkesir İl Başkanlığı, 13 Olağan Kongresi için ilçe kongrelerinin tarihlerini belirledi.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada 11 Eylül´de Havran ilçe kongresi ile başlayan kongre süreci, 31 Ekim´de Edremit ilçe kongresi ile sona erecek.
MHP Erdek İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden aday olacağı kesinleşen MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı, seçime tek liste gidileceğini bildirdi.
MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı, MHP Erdek İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi´nin 26 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.00´te Erdek Öğretmen Evi Lokali´nin bahçesinde yapılacağını belirtti.
MHP Genel Merkezi ve MHP Balıkesir İl Başkanlığı´nın olurları ile kongrede yeniden aday olduğunu ifade eden Bağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Dünyada ve ülkemizde halen devam eden Covid-19 salgını dolayısıyla bilim kurulunun görüşleri MHP Genel Merkezi´mizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılacak olup, pandemi tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false