Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Fatma Sibel Salı,CHP´den aday adaylığını açıkladı

Fatma Sibel Salı,CHP´den aday adaylığını açıkladı

27.Dönem Milletvekilliği için CHP Balıkesir milletvekilliği için aday adayı olan Fatma Sibel Salı, CHP Bandırma İlçe Başkanlığı´nda basın toplantısı düzenleyerek neden aday adayı olduğunu anlattı.

27.Dönem milletvekilliği için CHP´den aday adayı olan Fatma Sibel Salı, ?Bugün, benim için çok anlamlı, heyecanlı ve onur verici bir gün? sözleriyle başladığı konuşmasında ?Ülkemin giderek güçsüzleşmesine, Yargı sisteminin zayıflamasına, Her geçen gün eğitimin geriye gitmesine, sahip olduklarımızın keyfiyetle satılmasına, sağlık sistemimizin çökmesine, üniversitelerin dağılmasına, kadınlarımızın çektiklerine, ekonomik istikrarsızlığa dur diyebilmek için yıllardır ayrılmaz bir parçası olmaktan gurur duyduğum partim CHP´den 24 Haziran 2018 seçimlerinde 27. Dönem milletvekili aday adayıyım.? açıklamasında bulundu.
?Tek adam diktatörlüğünün ancak halkların geniş birlikteliğiyle son bulacağına kalben inanan birisiyim? diyerek konuşmasını sürdüren Fatma Sibel Salı, ?Son 4 yıldır değerli Belediye Başkanımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımla belediye meclis üyesi olarak Bandırma´nın yerel yönetiminde görev aldım. 150 bin nüfuslu Bandırma´nın, özellikle de sosyal açıdan dezavantajlı gruplarının, kadınlarının ve gençlerinin sorunlarının yerel yönetimde gündeme gelmesi için hep özel bir gayret içinde bulundum. Belediyecilikte ve eğitimde edindiğim bilgi ve deneyimlerimi, ülke siyasetinin yürütülmesine ve yönlendirilmesine aktarmak; özellikle genç ve kadın nüfusun sesi olmak, ticaret dünyasının sorunlarını bir iş insanı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesine taşımak istiyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli