Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

FEGEP-AÖS 9 Projesi kapsamında öğretmenler eğitime alındı

FEGEP-AÖS 9 Projesi kapsamında öğretmenler eğitime alındı

Öğretmenlerde, astronomi bilgi ve becerileri oluşturmak ve geliştirmek üzere teorik ve uygulamalı eğitimler içeren ?Fen Eğitiminde Astronomi Bilgi ve Becerilerini

Öğretmenlerde, astronomi bilgi ve becerileri oluşturmak ve geliştirmek üzere teorik ve uygulamalı eğitimler içeren ?Fen Eğitiminde Astronomi Bilgi ve Becerilerini Geliştirme Projesi (FEGEP-AÖS 9)? Öğretmen Eğitimleri, 22-23 Kasım 2019 tarihlerinde Balıkesir Öğretmenevi´nde düzenlendi.
Balıkesir Öğretmenevi´nde gerçekleştirilen Fen Eğitiminde Astronomi Bilgi ve Becerilerini Geliştirme Projesi (FEGEP) Öğretmen Eğitimlerine 17 ilçemizdeki 64 okul/kurumumuzdan 65´i fen grubu (fen bilimleri, fizik, kimya ve biyoloji) 36´sı sınıf öğretmeni olmak üzere toplam 101 öğretmen katıldı.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Soydugan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Küçük, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Memduh Sami Taner, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Sevim, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Karademir´in konuşmacı olarak katıldığı programda eğitime katılan öğretmenlerle ?Stellarium Uygulama, Gök Atlası Yapımı, Takımyıldızı Dürbünü Yapımı ve Mitolojik Astronomi? konularında atölye çalışmaları gerçekleştirildi.
Program; eğitime katılan akademisyen ve öğretmenlere katılım belgelerinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli