Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Fenerbahçe, TEKSÜT Bandırma´yı eli boş gönderdi

Fenerbahçe, TEKSÜT Bandırma´yı eli boş gönderdi

Fenerbahçe BEKO : 89 TEKSÜT Bandırma: 79

ING Basketbol Süper Ligi 13. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Fenerbahçe Beko´ya 89-79 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı.
Yeşil-Beyazlılar hücumda Omar Prewitt ve Emanuel Terry ile sayılar üretirken 5. dakikayı 15-8 geride geçti. Kalan bölümde hücumda Emanuel Terry ile sayı bulsa da Bandırma ekibi ilk çeyreği 21-16 geride geçti.
İkinci çeyreğe her iki takım da hücumlarda bulduğu hızlı sayılarla başladı. Hücumlarda Luigi Datome ve Nando De Colo ile sayılar üreten ev sahibi ekibe Emanuel Terry ve Tyler Kaliboski ile cevap veren TEKSÜT Bandırma BK 15. dakikayı 32-26 geride geçti. Bandırma ekibi kalan bölümde Ian Hummer ve Tyler Kalinoski ile hücumda etkili bir performans ile cevap vermeye çalışsa da soyunma odasına 44-34 geride girdi.
İkinci yarıya iyi başlayan taraf bu kez konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumlarda Ian Hummer ve Emanuel Terry ile sayılar bulurken 25. dakikada skoru 50-45´e getirdi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada istediği oyunu oynayan Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 66-60 geride girdi.
Final çeyreğine TEKSÜT Bandırma BK Omar Prewitt ve Ian Hummer´ın sayıları ile başladı. Yeşil-Beyazlılar hücumda Tyler Kalinoski´nin sayıları ile oyunda tutunurken 35. dakikada skoru 72-68´e getirdi. Kalan bölümde öne geçme şanslarını kullanamayan TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 89-79 mağlubiyetle ayrıldı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false