Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Fenerbahçenin efsane futbolcuları Erdekte

Fenerbahçenin efsane futbolcuları Erdekte

Spor yorumcusu Selçuk Yula ile Erdi Demir Erdek Fenerbahçeliler Derneğinin davetlisi olarak ilçemizi ziyaret etti.

Spor yorumcusu Selçuk Yula ile Erdi Demir Erdek Fenerbahçeliler Derneğinin davetlisi olarak ilçemizi ziyaret etti.

Erdek Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından Emin Can`ın, dernek yönetiminde yapılan görev değişikliği sonrası ilk organizasyonu Fenerbahçenin efsane futbolcularından Selçuk Yula ve Erdi Demir`i Erdek`e getirmek oldu. Fenerbahçenin 2010/2011 futbol sezonunda Fenerbahçe`nin şampiyon olmasını takiben unutulmaz futbolcusu ve spor yorumcusu Selçuk Yula ve Erdi Demir Erdek Fenerbahçeliler Derneğinin davetlisi olarak geldiği ilçemizde, Fenerbahçe taraftarı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile de kısa bir görüşme yaptı.

Daha sonra, ilçede Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can ve ilçemizin yetiştirdiği eski milli futbolcu Tayfun Türel ile birlikte dolaşan Selçuk Yula`yı, Erdi Demir`i gören Fenerbahçeliler eski futbolcuları ile birlikte sık sık hatıra fotoğrafı çektirip aynı karede yer aldı.
Dernek Başkanı Emin Can, efsane futbolcumuz Selçuk Yulave Erdi Demir`in, Bandırma Fenerbahçeliler Derneğince düzenlenen şampiyonluk gecesine katıldıktan sonra bizleri kırmayıp Erdek`i ziyaret ettiğini söyleyip, kendisinin ilk kez geldiği Erdek`te gördüğü sıcak ilgiden dolayı büyük keyif aldığını kendisine bildirdiğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false