Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Fenerium TIRı ilçemizde

Fenerium TIRı ilçemizde

Fenerbahçe Kulübüne ait lisanslı ürünlerin satışını yapan Fenerium TIRı, Erdeke geldi. 30 Temmuz Pazartesi günü ilçemiz Cumhuriyet Alanına park eden TIRın, geldiği ilk saatlerden itibaren Fenerbahçeli taraftarlar, satışa sunulan ürünleri...

Fenerbahçe Kulübü`ne ait lisanslı ürünlerin satışını yapan `Fenerium TIR`ı, Erdek`e geldi. 
30 Temmuz Pazartesi günü ilçemiz Cumhuriyet Alanına park eden TIR`ın, geldiği ilk saatlerden itibaren Fenerbahçeli taraftarlar, satışa sunulan ürünleri satın almak için birbirleriyle yarıştı.  
`Fenerium TIR", görevlilerinden edinilen bilgiye göre, Balıkesir`in Altınoluk Beldesi`nde bir hafta boyunca kaldıklarını, Altınoluk Beldesi`nden sonra Erdek`e geldiklerini söyledi.
Hafta sonuna kadar Erdek`te kalacaklarını bildiren "Fenerium TIR" görevlileri, gittikleri yörelerde Fenerbahçe`nin lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturmaktan çok mutlu olduklarını kaydetti.
Cumhuriyet Meydanı`nda park edilen Fenerium Tır`ında satışa sunulan Fenerbahçe Kulübü`nün ürünlerine sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Sarı-lacivertli taraftarlar en çok 2012/2013 futbol sezonunda futbolcuların giyeceği 99 liraya satışa sunulan formalardan bol bol satın aldıkları görüldü.
Yeni sezon formalara yoğun ilgi gösteren taraftarlar, hediyelik eşyalardan da satın almayı ihmal etmediler.
TIR sorumluları, Erdek`ten sonra Balıkesir`in ilçelerinden Ayvalık`a gitmeyi planladıklarını açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli