Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Festival programı açıklandı

Festival programı açıklandı

28. Bandırma Kuşcenneti Festivali´nin kapanış konseri Volkan Konak´tan

28. Uluslararası Bandır-ma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´nin programı belli oldu.
Program, Bandırma Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dursun Mirza tarafından düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.
Mirza, festival öncesi 12-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek sahil şenliğinde Bandırma ve yöresindeki topluluk ve sanatçıların etkinliklerinin düzenleneceğini belirtti.
Festivalin, 17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasını kapsayacağını bildiren Mirza, festivalin, yine festival kortej yürüyüşü ile başlayacağını açıkladı. Festival programı içinde çeşitli paneller, söyleşi-imza günleri, konserler, tiyatrolar, sergi açılışları, çocuk gösterilerinin yanı sıra vatandaşlar için ücretsiz Kuşcenneti Milli Parkı gezilerinin de yer alacağını belirten Mirza, ?Bandırmalıları bu yıl da coşkulu bir festival bekliyor? diye konuştu.
Mirza´nın verdiği bilgiye göre, tiyatrolar dışında tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı festivalin kapanış konserini Volkan Konak´ın vereceğini, ayrıca Erdal Güney, ?Mor ve Ötesi? konserlerinin da Bandırmalılarla buluşacağını, Levent Üzümcü´nün, ?Anlatılan Senin Hikayendir?, Ezop Sahne´nin ise ?Öküz? isimli oyun ile perdelerini açacağını bildirdi. Mirza, festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?çevre ve doğa? konulu film yarışmasının galası ve ödül töreninin de gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Festival programı açıklandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli