Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Festival programı açıklandı

Festival programı açıklandı

31. Bandırma Kuşcenneti Festivali 8-12 Haziran’da

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali programı basın toplantısıyla açıklandı.
Bandırma Belediye Başkanı ve festival komitesi başkanı Av Tolga Tosun, festival komitesi üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Son iki yıl, pandemi nedeniyle festival düzenleyemediklerini belirten Başkan Tosun, “Bu yıl 8-12 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalimiz, hem Bandırma ve bölgemizin tanıtımına katkı sağlıyor, hem katma değerini artırdığı kentimizin marka olmasını sağlıyor” dedi.
Ardından etkinlikler hakkında bilgi veren festival sekreteri belediye meclis üyesi Nüvit Erten, festivalin 3 milyon liralık bütçesinin sponsorlarca karşılandığını açıkladı.
Festivalden önce, 1-6 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Sahil Şenliği” hakkında da bilgi verildi.
FESTİVALDE KİMLER VAR
31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’ndeki etkinliklerin programı da görsel olarak tanıtıldı. Festival bünyesinde çeşitli konser, söyleşi, tiyatro, sergiler ve çocuk oyunları bulunuyor. Festivale katılacak sanatçılar arasında Selda Bağcan, Simge Sağın, Bülent Altınbaş(Kirpi), Hakan Altun, “Anadolu Ateşi” grubu ve Ceylan Ertem de yer alıyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Festival programı açıklandı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli