Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

FESTİVALDE SON GECE GÖKHAN TÜRKMEN KONSERİ

FESTİVALDE SON GECE GÖKHAN TÜRKMEN KONSERİ

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin açılışında sahne alması beklenen ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle 09 Haziran Pazartesi gününe ertelenen konserde Gökhan Türkm

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin açılışında sahne alması beklenen ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle 09 Haziran Pazartesi gününe ertelenen konserde Gökhan Türkmen, Pazartesi günü akşamı Cumhuriyet Meydanını dolduran onbinlerce hayranı önünde unutulmaz bir konser verdi.
Cumhuriyet Meydanındaki etkinlikler ilk olarak çeşitli şovlar ve animasyon gösterileriyle başlarken ardından DJ'ler tarafından elektronik müzik konseriyle coşku daha da arttı. DJ performanslarının ardından sahne alan pop müziğin sevilen sanatçısı Gökhan Türkmen verdiği konserle Cumhuriyet Meydanını dolduran onbinlerce Bandırmalıya unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından sanatçıya festival plaketini Belediye Başkanı Dursun Mirza takdim etti. 
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı