Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ şüphelileri Yunanistan

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ayvalık  Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde Ayvalık Badavut mevkiinde denizde yapılan operasyonla Yunanistan Midilli adasına kaçarken yakalanan ve içerisinde or

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ayvalık  Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde Ayvalık Badavut mevkiinde denizde yapılan operasyonla Yunanistan Midilli adasına kaçarken yakalanan ve içerisinde organizatör şüpheli M.E.V’un bulunduğu tekneden “FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyesi olmaktan haklarında adli işlem yapılan ve yargılanmaları devam eden 2 ihraç Komiser Yardımcısı, 2 ihraç polis memuru ve  2 çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yakalandı. 
Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne üye olmaktan ve Göçmen Kaçakçılığı” suçlarından yapılan soruşturmada, şüphelilere ait 3 adet cep telefonu, 8.000 dolar ve 1.500 Euro ile MACLEIN isimli fiber tekneye el konuldu. 
Yapılan adli işlemlerinin ardından FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyeleri ihraç 4 şüpheli ve 2 organizatör şüpheli Ayvalık  Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilirken, şüpheli S.Y. ve H.D. tutuklandı, şüpheli M.Y. için ev hapsi kararı alındı, şüpheli S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, organizatör şüpheliler İ.A. ve M.E.V. tutuklandı. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false