Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

FETÖ´yü ABD ile Avrupa´nın yeni imamı ilan etti

FETÖ´yü ABD ile Avrupa´nın yeni imamı ilan etti

Kepsut ve Dursunbey halkı demokrasi nöbetini titizlikle sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, FETÖ´yü Amerika ile Avrupa´nın yeni imamı ilan etti.
15 Temmuz Darbe Girişimi ardından başlayan demokrasi nöbetleri tüm Türkiye´de olduğu gibi aynı heyecan ve kararlılıkla Balıkesir ve ilçelerinde de binlerce vatandaşın katılımı ile sürüyor.
Kesput ve Dursunbey´de düzenlenen demokrasi nöbetlerinde halka hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, FETÖ terör örgütünün başı Fethullah Gülen´in Amerika ve Avrupa´nın İslam dünyasının başına bela etmek istediği imamları olduğunu söyledi.
Uğur, ?Şii imam Humeyni´yi İslam alemi kabul etmedi. Sonra dediler ki bize bir Sünni imam lazım. O FETÖ var ya FETÖ onların suni imamı. 40 yıldır bir sistem işliyor islam ülkelerinde, Balkanlarda, Kafkaslarda okullar açıyorlar. Bu adam bu gücü nereden alıyor, nereye gitse okul açıyor? Çünkü Amerika ve Avrupa destekli.? dedi.
Türkiye´nin kendi silahlarını üretmeye, hatta başka ülkelere satmaya başladığını söyleyen Başkan Uğur, ?Türkiye nükleer santral yapıyor, insansız hava aracı yapıyor. Sonra insansız helikopterler, gemiler, Türksat uydular atıyor. Eskiden İsrail ve Amerika´dan bilgi alıyorduk. Şimdi kendi uydumuz var, yerli, kimse haber alamıyor. Köprüler, limanlar, barajlar. Artık küresel güç olmaya başladık. Tank ihraç ediyoruz, top ihraç ediyoruz. Cumhurbaşkanımız talimat verdi uçak gemisi de yapın dedi. Geçmişte İslam alemini yönetebilmek için bir Şii imamı gönderdiler. Önce Humeyni´yi Avrupa´da 10 yıl tuttuktan sonra tarifeli uçak ile İran´a gönderdiler. İslam Cumhuriyeti İran´a Humeyni geldi 2 milyon kişi arkasında. Ama Şii imamı İslam alemi kabul etmedi. Sonra dediler ki bize bir Sünni İmam lazım. O FETÖ var ya FETÖ onların suni imamı. 40 yıldır bir sistem işliyor İslam ülkelerinde, Balkanlarda, Kafkaslarda okullar açıyorlar. Bu adam bu gücü nereden alıyor? nereye gitse okul açıyor? Çünkü Amerika ve Avrupa destekli. Eğer bunlar başarılı olsaydı bu FETÖ´yü buraya getirip, Ayasofya´yı açtırıp Türkiye´nin başına bela edeceklerdi, onu kullanacaklardı. Ama ne Allah bunlara razı oldu ne millet.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli