Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Fikriye Gülseren Özçakar 112 Acil İstasyon´ törenle açıldı

Fikriye Gülseren Özçakar 112 Acil İstasyon´ törenle açıldı

Hayırsever Dr. Fikriye Gülseren Özçakar tarafından arazisi bağışlanan yere 112 Acil İstasyonu açıldı. Yeni istasyona Sağlık Bakanlığı tarafından 3 tam donanımlı ambulans gönderildi.

Balıkesir´de uzun yıllar hizmet veren emekli Dr. Fikriye Gülseren Özçakar tarafından bağışlanan araziye Dr. Fikriye Gülseren Özçakar Altıeylül 2 No´lu 112 İstasyonu açıldı. Hayırsever Gülseren´in de hazır bulunduğu törende dualar edilerek yeni 112 Acil İstasyonu´nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Necati Kelemençe, Balıkesir´de 45 adet 112 istasyonu ve 81 ambulans ile acil 112 sağlık hizmetleri verdiklerini belirterek, yaz aylarında da sahil bölgelerinde bu sayıyı artırarak motorize ekiplerin de ilave edildiğini söyledi.
Konuşmalar sonrası Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı tarafından hayırsever Dr. Özçakar´a plaket takdim edildi. Dua okunmasının ardından Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Necati Kelemençe ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ile Dr. Fikriye Gülseren Özçakar 112 Acil İstasyonu´nun açılışını gerçekleştirdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli