Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Firmalar bu eğitimle pazar payını büyütebilecek

Firmalar bu eğitimle pazar payını büyütebilecek

Firmalar için ?Pazar Payını Büyütme Atölyesi? eğitimi başladı.

Firmalar için ?Pazar Payını Büyütme Atölyesi? eğitimi başladı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından planlanmış olan firmalar için firmaların pazarlama kapasitelerini artırmaları, dijital pazarlama ve sosyal medya kanallarını kullanarak pazarlama hedeflerini gerçekleştirmeleri amacıyla ?Pazar Payını Büyütme Atölyesi? eğitim çalışması başladı.
GMKA Balıkesir hizmet binasında düzenlenen programda katılımcı firma temsilcilerine eğitimleri konularında uzman olan eğitmenler Melek Bar Elmas ve Fatoş Somsa veriyor.
Gerçekleşen eğitimde firma temsilcileri doğrudan tüketiciye sattıkları en fazla 3 ürünü belirleyerek ve eğitimin ilk günü seçilen ürünler için broşür, kampanya, reklam, pazar payı analizi, rakip ürünleri belirleyerek mevcut çalışmaları üzerinden eğitime katılım gösteriyor.
Eğitimlerde; Ürün kanvası, mevcut pazardaki durum, SWOT çalışması, ortak akıl yaratma, ürün ve kurum hashtag haritası, kanal ölçümleme, kanal ve haritalama gibi birçok konu üzerinde durulurken uygulamalı çalışmalar gerçekleştirilecek. Ayrıca en başarılı ve en başarısız vakalardan birer tanesi psikodrama yöntemiyle incelenecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli