Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Fırtına ağaçları kökünden söktü

Fırtına ağaçları kökünden söktü

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı şiddetli yağış ve fırtına etkisini yavaş yavaş kaybediyor.

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı şiddetli yağış ve fırtına etkisini yavaş yavaş kaybediyor.
İlçede geçtiğimiz gün, gece sularında yağan yağmurla beraber gelen fırtına Erdek-Bandırma karayoluna ağaçları devirirken, yol kısa bir süre trafiğe kapandı.
Bandırma-Erdek Karayolu kamplar bölgesinde meydana gelen ağaç devrilmesinde özel bir araç hasar gördü. Özel aracı ile seyir halinde olan bir sürücü karayoluna aniden bir ağacın devrilmesiyle, son bir çaba ile otomobilini durdurmasına rağmen, aracını ağaca çarpmaktan kurtaramadı. Ağaca hafif bir şekilde çarpan aracın ön kısmında maddi hasar meydana geldi.
Sürücü, başka araçların karayolu üzerine devrilen ağaca çarpmaması için reflektörle uyarıda bulunurken, kaza yerine çağrılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek İtfaiyesi Grup Amirliği’ne bağlı arazöz ve ekiplerin karayolunu kapatan ağacı yoldan kaldırmasıyla yol trafiğe yeniden açıldı.
Fırtınanın, Erdek- Ocaklar Karayolunun Halitpaşa Mahallesi çıkışında da yola bir ağaç devirdiği bu ağacında itfaiye ekiplerince yoldan alınarak yolun güvenli hale getirildiği öğrenildi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı